یکی از نقاط قوت و  موفقیت استارتاپ‌های شتاب دهنده آمینا، بهره‌منـدی از  سیستـم "Startup Stabilization Engines" (سیستم موتورهای پایدارکننده استارت آپ‌ها) که به اختصار S.S.E نامیده می‌شود، می‌باشد. این سیستم به جهت تکنیک و دانش در انحصار اکوسیستم آمینا بوده و استارت‌آپ‌ها می‌توانند از آن به عنوان سکوی پرش خود و برطرف کردن چالش‌های پیش رو استفاده نمایند.

چالش‌های استارت‌آپ‌ها در هنگام لانچ‌شدن و مانایی در بازار

 1- ساخت وب‌سایت و اپلیکیشن مستقل برای استارت‌آپ‌ها امروزه به معنی ساخت یک جزیره کاملاً مستقل در بازار کسب و کارهای الکترونیکی و دیجیتال می‌باشد که ارتباط معنی داری با سایر اکوسیستم‌های کسب و کار و پلتفرم‌های کاربردی نداشته و بار سنگینی را بر دوش صاحبین استارتاپ‌ها می‌گذارد.
 
2- اکثر استارت‌آپ‌ها خدماتی را ارائه می‌نمایند که نیاز جاری و همیشگی مشتری نبوده  و بعضاً در سال یک یا چند بار مورد استفاده قرار می‌گیرد، لذا این پرسش مهم مطرح می‌گردد که چرا مشتریان می‌بایست حجم محدود گوشی‌های خود را به این استارت آپ‌ها اختصاص دهند و یا آدرس وب سایت استارت‌آپ  را در خاطر داشته باشند؟  این خود یکی از چالش های جدی استارت آپ‌ها در دنیای تجارت آنلاین محسوب می‌گردد.

3- استارت‌آپ‌ها باید هزینه‌های هنگفتی را برای جذب مخاطب و معرفی وب و اپلیکیشن خود به مشتریان متحمل بشوند، که معمولاً به دلیل پرهزینه بودن این کار که لازمه آن سرمایه‌گزاری و انجام هزینه‌های کلان تبلیغاتی است، توسعه مطلوب و قابل انتظاری رخ نمی‌دهد و در بسیاری موارد منجر به شکست استارت‌آپ‌ها گشته و یا بعد از مدتی از زمان لانچ شدن، منحنی رشد مشتریان خطی و یا کاهشی می‌گردد. 
 
4- امروزه یکی از چالش‌های مهم در دنیای استارت آپ‌ها، انتظارات روزافزون مشتریان از کسب و کارهاست  و یا به عبارت دیگر مشتریان، هر روز منتظر ارائه حجم وسیعی از سرویس‌ها، خدمات و محصولات جدید از سوی صاحبین کسب و کار هستند و از آنجا که پاسخ به همه نیازهای مشتریان،  با مدل  جزیره‌ای و محدود بودن استارت‌آپ‌ها و کسب و کارها در تضاد قرار دارد، عملاً استارت آپ ‌هایی که با این روش درحال رشد هستند هیچگاه نمی‌توانند پاسخ مناسبی به خواسته مخاطبین خود داده و درنتیجه از رشد مطلوب مورد انتظار جا می مانند.
 
5- یکی دیگر ازچالش‌های پیش روی استارت آپ‌ها، عدم امکان توسعه فنی در برنامه آینده مارکت می‌باشد که در بسیاری از مواقع تیم استارت‌آپی هنگامی که با طرح‌ها وایده‌های جدید وکاربردی به منظور حفظ و یا گسترش تجارت آنلاین خود مواجه می‌شوند غالباً به دلیل عدم امکان پیاده‌سازی و توسعه در ساختار قبلی، مجبور خواهند شد مجدداً سیستم را از نو باز تعریف و برنامه‌نویسی مجدد نمایند و با این تغییرات هزینه‌های هنگفتی را به سیستم خود تحمیل خواهند نمود. 

​​​​​​​

خدمات ویژه شتاب‌دهنده آمینا
در فرایند S.S.E

1- پیشبرد کامل زیر ساخت فنی استارت‌آپ تا مرحله نهایی و توسعه آتی آن 
2- تبلیغات استارت آپ در سوشیال مدیا و ایجاد ابزار های مختلف ارائه 
3- دراختیار قرار دادن بازار چند میلیون نفری جهت دیده شدن استارت آپ
4- همسان ‌سازی اپلیکیشن کلیه استارت‌آپ‌ با ابزارهای پرداخت، لجستیک 
5- ایجاد وفاداری در مشتریان استارت‌آپ‌ها با متصل کردن آنها به شبکه آمینا 
6- ایجاد درآمدهای جانبی متفاوت برای استارت آپ 
7- قرارگرفتن و ارائه دراولین اکوسیستم استارت آپی کشور 
8- امکان فروش کالا و خدمات در عرصه بین المللی
9- تبدیل اپلیکیشن استارت آپ به مگا اپ استاندارد